OVER ONS

Knowhow

Exporteurs van bloemen, bloembollen, planten en fruit kiezen al jaren voor de verpakkingen en presentatiematerialen van Global Green Packaging.
Wij leveren verpakkingsmaterialen aan kwekers en retailers, verzorgen het creatieve ontwerp en dragen zorg voor een hoogwaardige uitvoering.
Van cappers en steeketiketten tot dozen en posters. Bij Global Green Packaging komt uw business tot bloei.

Botanisch

Door onze specialisatie in botanische gewassen en de groensector hebben wij de nodige expertise op het gebied van vouwkartonnage bedrukking, kunststofbedrukking en printing on demand. Onze kwaliteitszorg voldoet aan de verwachtingen van onze klanten, maar ook aan die van onze medewerkers. Als FSC-gecertificeerde onderneming werken wij milieubewust. Daar waar mogelijk gebruiken wij milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare materialen.

Betrouwbaar

Een specialist spreekt uw taal en kent uw product. We begrijpen aan welke eisen uw verpakking moet voldoen. Doordat wij alles in eigen huis produceren, kunt u vertrouwen op korte levertijden en scherpe tarieven. Als extra toegevoegde waarde hebben wij een eigen ontwerpbureau in huis en maken wij gebruik van een unieke beeldbank met hoogwaardig beeldmateriaal. Kortom: bij Global Green Packaging bent u aan het juiste adres. Ontdek zelf de mogelijkheden.

Milieubewust

Global Green Packaging hanteert een streng afvalstroommanagement om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk restproducten gerecycled worden.
Onze belangrijkste grondstoffen (kunststof, folie, papier en karton) kunnen later hergebruikt worden. Wij zijn vanzelfsprekend ook FSCĀ®-gecertificeerd.