HET DRUKPROCES

Van idee …

Wij zetten uw vraag om in een veelbelovende verpakking. Uw oorspronkelijke idee ondergaat hierbij soms een ware metamorfose. Hoe presenteert u immers een kleurloze bloembol, een plant zonder bloemen of een boom zonder bladeren? Op deze logische en veelvoorkomende vraag hebben wij een kleurrijk antwoord. Wij vertalen uw creatieve idee naar een realiseerbare oplossing. Het resultaat?
Een kant-en-klaar eindproduct, dat een echte blikvanger is.

Ontwerp

Als u weet welk product u wilt verkopen, weten wij welke verpakking u hiervoor nodig hebt.

Hierbij houden we rekening met uw wensen en randvoorwaarden. Wilt u een opvallende, exclusieve verpakking? Wilt u vooral de kostprijs laag houden? Hebt u opvallende huisstijlelementen of belangrijke uitgangspunten? Welke praktische eisen spelen een rol, zoals vochtbestendigheid en stapelbaarheid?

Al in de ontwerpfase houden we rekening met de mogelijkheden van de grafische productie. Dat maakt dat de ontwerpen haalbaar zijn en de productie zo efficiënt mogelijk verloopt. In onze ontwerpen herkent u de hand van een ervaren groenspecialist! We verrassen u graag met originele verpakkingsvormen en verpakkingsmaterialen. Stuk voor stuk ‘kunstwerken’ waarmee u zich op de winkelvloer onderscheidt en de aandacht trekt.

Voorbereiding (dtp)

Als het ontwerp naar uw zin is, bereiden wij de verpakking grafisch voor. Wij vertalen het ontwerp naar de productvarianten waar u een verpakking voor wilt laten maken. In deze opmaakfase gebruiken we slimme software, die productnamen en productspecificaties automatisch importeert.

Onze dtp’ers plaatsen er vervolgens de juiste beelden bij. Wij kunnen putten uit diverse beeldbanken met tienduizenden haarscherpe foto’s.
Deze kunt u rechtenvrij gebruiken. Is er geen geschikte foto voorhanden, dan laten we deze speciaal voor u maken. Onze dtp’ers gaan zorgvuldig te werk en controleren samen met u de bestanden. Pas als u akkoord bent, laten wij de drukpers draaien.

Drukwerk

Of het nu gaat om een beperkte oplage of honderdduizenden exemplaren. Wij drukken en bewerken uw verpakkingsmaterialen in eigen huis.
Boren, stansen, perforeren, pregen of rillen? Onze volautomatische 10-kopsboormachine brengt gaten, stansvormen, figuren, vormen of rillijnen aan.